Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

Ouderraad

 

Wat doet de Ouderraad (verder OR genoemd) namens alle ouders voor de school en de kinderen?

Gedurende het schooljaar regelt de OR allerlei verschillende dingen voor de school. Zo verwelkomen we ieder jaar de Sint en zijn Pieten bij ons op school. Tijdens de decembermaand zorgen we voor de nodige gezelligheid door de school in Sint- en kerstsferen te versieren. Tijdens de jaarlijkse carnavalsviering van de kinderen, wordt ieder jaar weer uitgepakt om er een groot feest van te maken.

Ook de schoolfotograaf wordt door de OR geregeld, net als de traktatie met Pasen en dragen we financieel bij aan het kamp van groep 8. Ook de jaarlijkse schoolreis is qua organisatie in handen van de OR. Jaarlijks int de OR de ouderbijdragen. Met dit geld worden alle bovenstaande zaken betaald. Daarnaast is er voor alle klassen budget voor extraatjes, zoals bijvoorbeeld een cultureel uitje.

Samenstelling OR schooljaar 2023-2024

De OR bestaat op dit moment uit 11 ouders en 2 eventmanagers. Hulp is altijd welkom. Wil je af en toe meehelpen, dan zijn we daar blij mee! Reageer op onze oproepen in het Bolsterbericht of stuur vrijblijvend een mailtje naar ouderraaddebolster@gmail.com, dan nemen wij contact met je op.