Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

Piraat gestrand

 

Geplaatst op: dinsdag 29 september 2020

20200923_112925.jpgAfgelopen woensdag 23 september hebben alle kleuters genoten van de voorstelling "Piraat gestrand"". De interactieve voorstelling sloot prima aan bij de leeftijd van de kinderen en natuurlijk met het thema waar we mee bezig zijn. Dat merkte de acteur ook meteen toen hij vroeg wat hoe de keuken heet op een boot. Er werd door veel kinderen meteen met kombuis beantwoord. De Piraat was gestrand op een eiland en zijn boot was kapot gegaan. Op het eiland vond hij een schat met daarin een kroon die van de koning bleek te zijn. De piraat stond voor het dilemma de kroon te houden of terug te geven. Hij besloot de kroon terug te geven en de koning beloonde de piraat door zijn schip weer heel te toveren. En zo liep het toneelstuk met leuke liedjes goed af.
De kinderen gaan tot de herfstvakantie door met dit thema. En er staan nog leuke activiteiten op het programma.

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »