Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

Antistofje Challenge

 

Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

WhatsApp_Image_2020-03-23_at_16.12.57.jpeg

Challenge #3

Hallo allemaal, wat een lekkere boterhammen zag ik voorbij komen!! Ik kreeg er honger van! En ook heb ik lekker meegedanst op dat coole lied van de juffen en meesters. Blijven jullie mij ook verspreiden?
Voor komende week een nieuwe challenge. Dit gaan jullie doen. Kruip in de huid van Antistofje (van mij dus????) en doe een goede daad voor een ander. Dek de tafel of ruim je kamer op om je ouders te helpen. Maar bedenk zelf een zo origineel mogelijke manier. Maak hier een foto van of een filmpje en deel hem met je juf of meester. Ook op social media hoop ik weer veel te zien te zijn met deze opdracht. Vergeet #Antistofje niet! Hebben jullie trouwens gezien dat ik in de krant stond? Ik word nog beroemd! En dat allemaal dankzij jullie. Dank jullie wel. Veel succes!

https://drive.google.com/file/d/1_iACp5zCMliyms9QTWd4hdRQ9sSGbIr7/view

 

Challenge #2

Hallo allemaal! Wat hebben jullie hard gewerkt om mij in Gilze, Hulten, Molenschot en daarbuiten te verspreiden. Het doet me goed dat ik overal te zien ben. Ook zie ik dat er veel samen gedaan wordt. We bewegen samen, we zingen samen. Blijf vooral doorgaan met mij te verspreiden! Vandaag geef ik jullie weer een opdracht mee voor komende week. De challenge is deze: Beleg je boterham met mijn vorm. Ben creatief op je eigen manier. Maak je eigen Antistofje boterham. Maak hier een foto van en stuur hem naar je juf of meneer. Maar deel m ook op social media en hang de foto voor je raam. Gebruik hierbij #Antistofje. Heel veel succes en samen zijn we sterk. Ik ben trots op jullie!!

https://drive.google.com/file/d/1q8A90CTFeze08cDAA3gIshEupAS7kkS7/view

 

Challenge #1

Hallo allemaal!

Vanaf deze week zullen we elke week met jullie een challenge delen! Deze challenge doen we met de hele school en heeft elke keer te maken met Antistofje! Maar wie is Antistofje nu precies? Check de video in deze post! De challenge van deze week is om Antistofje te promoten! Maar wat is nou promoten? Dat betekent dat je eigenlijk een soort van reclame maakt voor het Antistofje. Maak een leuke foto of video van hoe je dat doet en stuur hem op naar je juf of meester! Succes!!

https://drive.google.com/file/d/1J8fcHE5kq_1BwQVgewWhuCfr5XW8WIEu/view

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »