Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

Reünie 100-jarig bestaan

 

Geplaatst op: zondag 1 maart 2020

feestlogo_Bolster.jpgOp vrijdag 9 oktober 2020 viert KBS de Bolster haar 100-jarig bestaan met oud-medewerkers en oud-leerlingen van de Heilig Hartschool, kleuterschool Steenakkers, kleuterschool Jagilstraat en de oud-leerlingen van de Klim-Opschool die in 1996 mee 'verhuisden' en hun schoolloopbaan vervolgden op de Bolster en alle Bolster-leerlingen sindsdien.
Er zal eerst een samenzijn zijn met oud-medewerkers om 16.00 uur. Vanaf 18.00 uur zijn alle oud-leerlingen welkom om hierbij aan te sluiten. Om 22.00 u. zal de reünie ten einde zijn.
Na inschrijving (via deze link) ontvangt u een mail waarin wij u een bijdrage van 10 euro vragen. Na betaling van deze bijdrage is uw inschrijving definitief. Voor deze bijdrage krijgt u 3 consumpties, op de dag zelf is er natuurlijk gelegenheid tot het bijkopen van consumptiebonnen. De consumptiebonnen kunt u besteden bij de bar maar ook bij diverse foodtrucks. U hoeft dus niet eerst of tussendoor naar huis om een hapje te eten!
Heeft u vragen over de reünie of over uw inschrijving, dan kunt u mailen naar 100jaarjong@debolstergilze.nl

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht