Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

Hoog bezoek in groep 8

 

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2019

20191107_092050.jpg
Afgelopen donderdag was de burgemeester op bezoek gekomen. Hij kwam ontbijten. Hij had zelf voor een heerlijk ontbijt gezorgd. De managers van de ABC winkel hadden meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de winkel aan te prijzen. En de burgemeester heeft beloofd langs te komen. 
Verder heeft hij verteld wat hij allemaal doet (past heel mooi in ons thema van beroepen en talenten) en Diede mag zelfs een dagje meelopen met hem . Ze had namelijk als eerste 'de gouden vraag' gesteld (Wat doet een burgemeester allemaal op een dag?). Heel erg leuk natuurlijk.
Ook heeft hij de klas voorbereid op het VO, het zal niet allemaal altijd makkelijk gaan en als klas hebben we ook volgend jaar een taak om elkaar aandacht te geven, ook als het even minder gaat. Hij genoot van de sfeer in de groep en wij van dit compliment. Het was erg interessant en leerzaam. Heel erg bedankt!
 

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »