Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

Groep 1-2 op de Camping

 

Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

IMG_20190523_090137.jpg

Een paar weken geleden stond er opeens een camping op het schoolplein van de Bolster. om 8:30 begon het animatieteam met de dansjes. De kinderen dansten gezellig mee, totdat de bel ging. We liepen naar binnen, ondertussen kregen we van veel ouders te horen dat ze het een leuke opening vonden voor het nieuwe thema: “Op de camping”.  

Nu zijn we een paar weken verder. Er staat geen camping meer op het schoolplein, maar de kleuter aula is omgetoverd in een prachtige camping. We hebben een eigen receptie, animatieteam, heel veel mooie tenten waar de kleuters in spelen, een zwembad en zelfs een ijswinkel.

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »