Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

Excursie steenfabriek groepen 4

 

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

IMG_2994.jpg

Afgelopen maandag hebben de groepen 4 de expositie in De Steenfabriek bezocht. Deze expositie heet ‘Over de zee en lentekriebels’. We kregen een rondleiding van Jo en Josie. Zij konden ons alles vertellen over de schilderijen. De meeste schilderijen waren gebaseerd op eigen gemaakte foto’s. Bij sommige schilderijen zat er ook geluid bij, waardoor we nog meer het gevoel kregen echt op die plek te zijn. Een deel van de schilderijen stond beneden, maar ook een deel boven. Daar was een open ruimte waardoor we de schilderijen goed konden bekijken. Ook hebben we een kunstwerk gezien wat was gemaakt van knoopjes, ze hadden ‘het meisje met de parel’ nagemaakt. Super mooi om te zien! Na afloop mochten de kinderen nog vragen stellen over hoe je een expositie maakt en wat er allemaal bij komt kijken. Ze kregen nog een bekertje ranja, waarna het weer tijd was om naar school te gaan. Wat was het een leuke middag, de kinderen hebben er enorm van genoten! Aankomend Paasweekend is de expositie nog open, zeker de moeite waard om nog een kijkje te gaan nemen!

                    

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »