Thema Water en Bezoek Rioolwaterzuivering Tilburg groep 7

 

Geplaatst op: maandag 1 oktober 2018

waterzuivering_1.jpg
Vrijdag 28 september is groep 7 naar de rioolzuivering geweest. Dit omdat we ons al een aantal weken lang bezig houden met alles wat met water te maken heeft. De groep heeft een wateradviesbureau opgericht met een heus e-mail adres. Hierop konden ouders hun kwesties mailen en deze komen ze deze weken ophalen in de klas. Het bureau is open op woensdag en vrijdag en dan  krijgen ze hier de nodige uitleg bij. 
Vrijdag was ook weer zo'n moment om antwoord te krijgen op onze vragen. Eerst kregen we een presentatie over de kleine waterkringloop werkt en konden de kinderen aan het waterrad draaien. Ook werd verteld hoe ze hier het rioolwater zuiveren om het weer terug te geven aan de natuur. Na de theorie konden we dit ook in de praktijk zien (en ruiken!!). Het terrein was erg groot en we hebben veel geleerd.

We willen alle ouders die hebben gereden bij deze bedanken!

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »