Telefonisch bereikbaar op 0161 - 45 1541
of stuur een e-mail naar directie@debolstergilze.nl

De groepen 1-2 op bezoek bij het natuurmuseum

 

Geplaatst op: maandag 8 oktober 2018

IMG_7161.JPG

De groepen 1-2 zijn bezig met het thema ‘kikker en zijn vriendjes’. Naar aanleiding van dit thema zijn alle groepen op bezoek geweest bij natuurmuseum  in Tilburg bij de tentoonstelling: ’kikker is hier’. De kinderen hebben zich verkleed als kikker en volop gespeeld in de wereld van kikker. Dit bezoek werd gecombineerd met de tentoonstelling BOS (Beleef Ontdek Samen). Hierin konden de kinderen allerlei herfst opdrachtjes doen en zo werd de interactieve boom steeds verder omgetoverd tot een herfstboom. De kinderen werden ondersteund door de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die mee gingen. Jong en oud hebben zich goed vermaakt!

 

« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »